JUNI? Is het al zo lang geleden dat ik iets geschreven heb? Wat zullen jullie wel niet gedacht hebben? Hoe gaat het met haar? Was de controle niet goed? Is ze zo achteruit gegaan dat ze niet meer kan schrijven? Hopelijk hebben jullie gewoon gedacht: die had er geen zin in, want dat is om heel eerlijk te zijn gewoon de reden. Na het laatste blog had ik gewoon geen zin meer om te schrijven. Ik weet dat er mensen zijn die waarde hechten aan mijn schrijfsels en sommigen vinden zelfs dat ik een boek moet gaan schrijven. Maar ik vind schrijven na al die jaren gewoon nog steeds niet leuk. En als ik iets niet leuk vind, dan doe ik het nu liever niet. Je mag er van vinden wat je wilt, het gevoel verandert niet. Sorry!

Vandaag is dus even een korte uitzondering, vandaar dit stukje. Het gaat naar omstandigheden nog steeds goed met mij. De kanker is stabiel, het lichaam is een ander verhaal. De hele zomer heb ik in gedachte lopen vechten tegen het ouder worden van mijn lichaam in redelijk rap tempo. Lees eigenlijk maar gewoon oud worden, inleveren van conditie en toename van vermoeidheid. Dingen die ik liever niet zag, maar nu eindelijk aan het accepteren ben. Het is zoals het is. Ik geniet nog steeds van de dingen die ik mag meemaken, die ik mag doen en de dingen die ik zie en voel. Ik deel nog steeds en dat doet me goed. Ik ben dankbaar, ook nog steeds. Laat mij mijn gang maar gaan. Iedere dag is er één en ik wens jullie die dagen ook. Geniet ervan!

Reacties   

0 #2 Mieke 28-10-2016 12:20
Volgens mij is het nog steeds:
Niets moet & alles mag ;)

En ondertussen hebben we gisteravond HEERLIJK gegeten in uitermate goed gezelschap.
Citeer
0 #1 Annelies Nieuwland 25-10-2016 11:08
Ach Elvira,oud worden wel maar op deze leeftijd conditie inleveren en toename van vermoeidheid zou nu nog niet acceptabel moeten zijn.Je kunt er op dit moment mee omgaan omdat je van Nog zoveel kan en mag genieten hoewel dat kunnen ook niet bij deze leeftijd hoort.Je hebt geen keuze,ik ben blij te horen dat de kanker stabiel is en bewonder je nog steeds Hoe jij hiermee om gaat en idd.doe alleen wat je wel ,euk vind en als dat op dit moment geen schrijven is laat het en geniet van de mooie herfstkleuren en mensen om je heen.Hou je taai lieve groet Annelies
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

elvira-spiri-weekend-2

 

Wie is Elvira van der Hoop?

Ik ben geboren in 1964 en in verschil-lende plaatsen opgegroeid. Op dit moment woon ik in Uden, ben gescheiden en moeder van 1 zoon.

Lees meer >>>

We hebben 6 gasten online