Zo de week is alweer bijna voorbij en ik zit hier damestennis op Roland Garros te kijken, omdat het kan en er een Nederlandse meedoet. Diep respect hoe zij de afgelopen weken haar tennis aan ons en de rest van de wereld heeft laten zien. Ben benieuwd of ze verder komt (helaas niet dus, maar met opgeheven hoofd).

Maar goed, de bloeduitslag. Die was dus goed. Alles is stabiel in het bloed èn sterker nog: de bloedmarker is weer gedaald, naar 70 deze keer. Wat betekent dat de kankeractiviteit is afgenomen. En de schildklier die we hadden meegenomen is normaal, dus geen afwijkingen in het bloed te vinden.

 

Het gekke is dat ik heel blij was met deze uitslag, maar na alle jaren ook een beetje van slag was. Blijkbaar kan je van een goede uitslag ook even van de wap zijn. Gelukkig maar kort en ik ga de komende tijd gewoon lekker verder met genieten van alles wat ik in mijn leven tegenkom. Eind juli pas weer de volgende controle. Ik hou jullie op de hoogte. Warme groeten deze keer vanuit mijn hart.

Reacties   

0 #3 Juul 04-06-2016 04:48
Wat een fijn nieuws, laat de zomer maar komen en geniet ervan. Groetjes Juul
Citeer
0 #2 Annemieke vd Kort 03-06-2016 19:58
Wat fijn voor je Elvira . Ben heel blij voor je. Dikke knuffel. Annemieke
Citeer
0 #1 Paulien 03-06-2016 17:20
Wat een goed nieuws, daar kun je de zomer goed mee begonnen! Geniet ervan maar dat is jou wel toevertrouwd.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

elvira-spiri-weekend-2

 

Wie is Elvira van der Hoop?

Ik ben geboren in 1964 en in verschil-lende plaatsen opgegroeid. Op dit moment woon ik in Uden, ben gescheiden en moeder van 1 zoon.

Lees meer >>>

We hebben 8 gasten online