Afgelopen week was een week vol mooie momenten en fijne dagen en ook bijkomdagen. Zo'n week die af en toe voorbij komt en waar ik weer lang op kan terug kijken. Hij begon met een autorit met 3 gelijkgestemde dames naar Amonis in de Ardennen. Voor 1 nachtje. We kennen elkaar van het mediteren en van de klankhealings die ik regelmatig bijwoon. Heerlijke uren waarin ik weer even contact kan maken met de liefdesenergie die alles met elkaar verbindt en die mij helpt om te zijn die ik ben. In Amonis staat een huis waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen met elkaar kunnen mediteren en eten en zijn. En sommigen komen daar naartoe om hun leermeester te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen. Twee heerlijke dagen die voorbij vlogen en die nog lang daarna te voelen waren. Letterlijk in het lichaam dat nog lang daarna spierpijn had van het anders zitten en liggen en toch te veel doen en op energetisch niveau in het hart dat zeer positief opgeladen was geraakt. Dankjewel aan mijn lieve reisgenoten die dit mogelijk hebben gemaakt en met wie de verbondenheid alleen maar sterker is geworden.

Maandag was ook de dag dat de uitslag van het ziekenhuis zou komen van de bloedonderzoeken, de longfoto en de echo van de buik. Die heb ik twee dagen geparkeerd, omdat ik ten volle wilde genieten van het uitstapje en omdat er aan de uitslag toch niets veranderd kon worden. Maandag en dinsdag voelde ik me goed net als alle dagen daarvoor, dus die uitslag kon wel wachten. Woensdag kreeg ik de uitslag per mail en wat een uitslag. De bloedwaarde was volgens de woorden van de arts fraai gedaald van 120 naar 85 oftewel de kanker is een stuk minder aktief geworden, waarschijnlijk dankzij het slikken van de hormonen. De hormonen die ik graag wilde slikken, omdat het goed voelde. De longfoto was stabiel gebleven en op de echo waren twee verdachte plekken te zien, maar de dokter vond het niet verontrustend, zeker gezien de goede bloedwaarden. En dus vierde ik woensdag een feestje met Robbie thuis en een gedeeld biertje. Ik ben heel dankbaar dat de hormonen werken en dat ik heb geluisterd naar mijn intuïtie om de hormonen te gaan slikken. Dat maakt het trouwens ook een stuk makkelijker om met de best wel heftige bijwerkingen om te gaan.

En toen was het vrijdag. 's Avonds had ik afgesproken met een aantal mensen om te gaan eten en daarna te genieten van Ierse live muziek bij het Koffiehuys. Het werd een heerlijke avond met goed eten, goed gezelschap en de muziek was fantastisch. En natuurlijk hebben we flink geproost op het leven. Een positieve avond die nog lang bleef nawerken. Lichamelijk met spierpijn in het lijf van het te lang aanwezig zijn en bewegen en geestelijk met positieve indrukken en nieuwe inspiratie. Twee keer in één week over mijn grens gegaan, maar hoe blij ben ik dat het is gebeurd. En vandaar dat ik deze Paasdagen helemaal niets doe. Rusten en nagenieten, zo zien mijn Paasdagen er uit. Ik wens jullie ook de Paasdagen waarvan je kan genieten op jouw manier. Het leven is mooi!

Reacties   

0 #2 INGRID 28-03-2016 17:39
Lieve Elvira,

Net terug van een familie Paasweekend in de bossen van Almelo is er nu weer verbinding via het Internet en lees jouw verhaal. Wat een geweldig mooi bericht!!
Heb de hele week energetische verbinding met je gevoeld en was ontzettend benieuwd naar de uitslag. Wilde je nog een bericht sturen maar iets in me zei dat ik er even mee mocht wachten. En nu lees ik dit, wat geweldig mooi en wat fijn voor je. En wat een bevestiging weer van dat je gevoel blijven volgen altijd het beste is wat je kan doen.
Veel liefs van INGRID
Citeer
0 #1 Patrick 27-03-2016 13:19
Hoi Elvira,

Goed te lezen dat het een positieve week is geweest, met vooruitgang. Knap hoe je met de situatie om gaat, en natuurlijk spoedig verder herstel. Fijne paasdagen!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

elvira-spiri-weekend-2

 

Wie is Elvira van der Hoop?

Ik ben geboren in 1964 en in verschil-lende plaatsen opgegroeid. Op dit moment woon ik in Uden, ben gescheiden en moeder van 1 zoon.

Lees meer >>>

We hebben 10 gasten online